Ένα πολύχρωμο γήπεδο μπάσκετ στο Παρίσι

Η φίρμα Pigalle με την ενίσχυση της γνωστής Nike και σχεδιαστές από το studio Ill Studio ανακαίνισαν ένα συνοικιακό γήπεδο στο . Κύριο χαρακτηριστικό του είναι τα έντονα χρώματα και οι γεωμετρικές φόρμες που το κάνουν να ξεχωρίζει ανάμεσα στα μουντά κτήρια.

Το δάπεδο είναι φτιαγμένο από ειδικό ανακυκλωμένο καουτσούκ που απορροφά το θόρυβο κάνοντάς το κατάλληλο για άθληση καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

pigalle-1-900x585-14 pigalle-2-900x585-15 pigalle-3-900x585-13 pigalle-4-900x585-12 pigalle-5-900x585-11 pigalleillstudio-0-900x900-01 pigalleillstudio-1-900x601-02 pigalleillstudio-2-900x601-03 pigalleillstudio-7-900x601-08 pigalleillstudio-8-900x601-09 pigalleillstudio-9-900x601-10 pigalleillstudio-5-900x601-06 pigalleillstudio-4-900x601-05 pigalleillstudio-3-900x601-04

More from DrTeddy

BE.E το ηλεκτρικό scooter από βιοδιασπώμενα υλικά

Το ηλεκτρικό scooter Be.e είναι το πρώτο που έχει κατασκευαστεί από βιοδιασπώμενα...
Read More