Εντυπωσιακή body art με φόντο τη Νέα Υόρκη

Η Trina Merry είναι μία painter που έχει κάνει κάποιους ανθρώπους αόρατους σε μια πόλη 8 εκατομμυρίων. Έχει μοντέλα που ποζάρουν μπροστά από φημισμένα σημεία της Νέας Υόρκης και έπειτα ξεκινάει μια πολύ δύσκολη και λεπτομερή δουλειά, αντιγράφοντας το φόντο πάνω στο δέρμα τους. Το τελικό αποτέλεσμα είναι σαν μια φωτογραφία που δύσκολα μπορείς να διακρίνεις το σώμα.

Η γέφυρα Μπρούκλιν, το μουσείο Guggenheim είναι μερικά από τα σημεία που η Merry “ενσωματώνει” τα μοντέλα της με το περιβάλλον. Η δουλειά της είναι εξαιρετικά ακριβής και το πιο εντυπωσιακό είναι πως αν τυχόν κατά τη διάρκειά της αλλάξει το φόντο, αλλάζει και το σχέδιο πάνω στο σώμα του μοντέλου. Κατά κάποιο τρόπο οι δημιουργίες της συμβολίζουν το πόσο “αόρατος” είναι ένας άνθρωπος σε μια τέτοια χαώδη πόλη.

I wanted to engage the city and understand it and make some observations. So instead of a person right in front of the Empire State building or the Statue of Liberty, they’re softly in the background, and you’ve got more of a reflective view of the person within the landscape.

new-york-body-art-003 new-york-body-art-004 new-york-body-art-005 new-york-body-art-006 new-york-body-art-007 new-york-body-art-001 new-york-body-art-008

More from DrTeddy

Fluxos: μια υπνωτιστική εμπειρία με πηλό

Ο Βραζιλιάνος animator Diego Akel “παίζει” με τον πηλό και φτιάχνει το εκπληκτικό stop...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *