Φωτογραφίες πριν και μετά το jogging

Το περασμένο καλοκαίρι ο φωτογράφος Sacha Goldberger είχε την ιδέα ενός πολύ πρωτότυπου φωτογραφικού project. Μαζί με κάποιους συνεργάτες του, έφτιαξε ένα μικρό studio στο φημισμένο δάσος της Βουλώνης. Εκεί, σταματούσε ανθρώπους που έκαναν jogging και τους ζήτησε μια χάρη: εάν, αμέσως μετά την προπόνησή τους, θα ήθελαν να ποζάρουν για ένα . Οι πιο πολλοί δέχτηκαν και στα πρόσωπά τους είναι εμφανής η εξάντλησή τους.

Όμως, το project δεν τελείωσε εκεί. Τους ζήτησε να έρθουν στο κανονικό του στούντιο μια εβδομάδα μετά όπου, χρησιμοποιώντας τον ίδιο φωτισμό, πόζαραν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως πριν στο δάσος. Ήθελε με αυτόν τον τρόπο να δείξει πόσο διαφορετικός είναι ο εαυτός μας όταν τον… ζορίζουμε και όταν του συμπεριφερόμαστε κανονικά.

before-after-joggers-02 before-after-joggers-03 before-after-joggers-04 before-after-joggers-05 before-after-joggers-06 before-after-joggers-07 before-after-joggers-08 before-after-joggers-09 before-after-joggers-10 before-after-joggers-11 before-after-joggers-12 before-after-joggers-13 before-after-joggers-14 before-after-joggers-15 before-after-joggers-16 before-after-joggers-21 before-after-joggers-20 before-after-joggers-19 before-after-joggers-18 before-after-joggers-17

More from DrTeddy

Οι καλύτερες φωτογραφίες του 2014 κατά το Reuters

Το 2014 φτάνει στη δύση του και οι ανασκοπήσεις ήδη έχουν αρχίσει....
Read More