Γιγάντια πλάσματα της θάλασσας από σκουπίδια

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Washed Ashore έχει ως σκοπό τη δημιουργία «γλυπτών» από απορρίμματα που ξεβράστηκαν στις ακτές των θαλασσών θέλοντας να ευαισθητοποιήσει το κοινό για την μόλυνση των ωκεανών. Μεταξύ των δημιουργιών είναι αυτές που βλέπεις παρακάτω και τις έφτιαξε η Angela Haseltine Pozzi.

H « των σκουπιδιών» στα χέρια της Pozzi γίνεται ένα σημαντικό μέσο για να την εκπαίδευση των μελλοντικών γενιών. Μπορεί -απευκτέο, αλλά πιθανό- όταν το καλαμάρι, η χελώνα, ο θαλάσσιος ελέφαντας και τα άλλα θαλάσσια όντα που φαίνονται στα «αγάλματα» της Pozzi να εξαφανιστούν, το μόνο που θα μείνει να μας τα θυμίζει θα είναι οι δημιουργίες της.

Ένας εξαιρετικός τρόπος για να θυμηθούμε την ευθύνη μας απέναντι στον πλανήτη.

trash-sea-animals-013 trash-sea-animals-012 trash-sea-animals-010 trash-sea-animals-009 trash-sea-animals-008 trash-sea-animals-007 trash-sea-animals-006 trash-sea-animals-005 trash-sea-animals-004 trash-sea-animals-003 trash-sea-animals-002 trash-sea-animals-001 trash-sea-animals-014

More from DrTeddy

Ashrita Furman: Ο άνθρωπος των ρεκόρ

Ο Ashrita Furman είναι ο άνθρωπος με τις περισσότερες καταχωρήσεις στο βιβλίο...
Read More

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.