Ηλεκτρονική σπάτουλα εξέτασης που ενσωματώνει ακόμα φακό και θερμόμετρο!!!

Η έμπνευση ήταν προφανής, η σπάτουλα, το θερμόμετρο και ο φακός είναι κοινά εργαλεία των γιατρών που χρησιμοποιούν για τη βασική εξέταση των ασθενών στο νοσοκομείο ή στα ιδιωτικά τους γραφεία. Η ηλεκτρονική σπάτουλα σχεδιάστηκε ώστε να χρησιμοποιηθεί για να ελέγξει το λαιμό και τη θερμοκρασία του ασθενούς σε μια ενιαία διαδικασία. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εξέτασης, οι γιατροί ή οι νοσηλευτές χρησιμοποιούν τις παραδοσιακές ξύλινες σπάτουλες και ένα φακό, αυτό είναι ενοχλητικό, το παραδοσιακό θερμόμετρο χρειάζεται επίσης ένα χρονικό διάστημα για να αποκτήσουν οι γιατροί τη θερμοκρασία του σώματος του ασθενούς.
Σχεδιαστές: Wu Bei, Xu Kun, Qiao Song, Bao Haimo, Tang Ya
Η άκρη αυτής της συσκευής διαθέτει μίας χρήσης διαφανές κέλυφος που υπόσχεται την απαιτούμενη υγιεινή και καθαριότητα. Πατώντας την ηλεκτρονική σπάτουλα στη γλώσσα ενεργοποιείται αυτόματα το φως για τον έλεγχο του λαιμού. Ο ανιχνευτής στην άκρη ενημερώνει άμεσα για την θερμοκρασία του σώματος αυτόματα μέσω LED οθόνης.

Το σχήμα και το μέγεθος της ηλεκτρονικής σπάτουλα ακολουθεί τις βασικές αρχές της εργονομίας, το οποίο σημαίνει ότι αυτή η συσκευή είναι άνετη για οποιονδήποτε να τη χρησιμοποιήσει, αυξάνοντας παράλληλα την αποτελεσματικότητα του ελέγχου του ασθενούς.

More from Χαράλαμπος Δαμαλάς

Ανοίξτε όσες μπύρες θέλετε χωρίς να σας απασχολούν τα καπάκια!

1shares 0 1 0 0 Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να ανοίξετε ένα...
Read More