Καφετιέρα φίλτρου ενός φλιτζανιού WMF1

H καφετιέρα φίλτρου WMF1 είναι ένα αντικείμενο design και παράλληλα μια πρακτική ηλεκτρική συσκευή. Ο καινοτόμος σχεδιασμός της σας επιτρέπει να φτιάξετε ένα μόνο φλιτζάνι Γαλλικού καφέ, ώστε ο καφές σας να είναι πάντα φρέσκος.
Βαρεθήκατε να πίνετε ξαναζεσταμένο καφέ που περιμένει 3 ώρες στην κανάτα να καταναλωθεί? Η καφετιέρα φίλτρου WMF1  της Γερμανικής WMF έχει την λύση. Αντίθετα με τις συμβατικές μηχανές καφέ φίλτρου η WMF1 δεν σας αναγκάζει να φτιάξετε 4, 5 ή 8 φλιτζάνια όταν θέλετε να απολαύσετε ένα ζεστό Γαλλικό καφέ. Πρόκειται για μια μινιατούρα μηχανή εξοπλισμένη με ένα μίνι φίλτρο και ένα μικρό δοχείο νερού που επαρκεί ακριβώς για να γεμίσει μια κούπα των 125ml. Παράλληλα με τον μοντέρνο σχεδιασμό της θα αποτελέσει ένα κομψό διακοσμητικό στοιχείο στην κουζίνα σας χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο στον πάγκο σας.
Η WMF1 διατίθεται σε μια ποικιλία στιλάτων χρωματικών συνδυασμών, αγαπημένο μας χρωματισμός είναι το γυαλιστερό μαύρο με τις πορτοκαλί λεπτομέρειες. Με βάρος μόλις 1,7 κιλά και μικροσκοπικές διαστάσεις η λιλιπούτεια καφετιέρα φίλτρου της WMF αποτελεί μια ιδανική λύση για εξορμήσεις, καθώς μπορείτε εύκολα να την πάρετε μαζί σας πραγματικά παντού. Η WMF1 είναι τόσο μικρή που αντί για κανάτα συνοδεύεται από ένα ασορτί φλιτζάνι! Προσοχή μόνο μην την πάρετε μαζί σας σε καμιά καφετέρια γιατί το χιούμορ σας μπορεί και να μην εκτιμηθεί.

πηγή: designisthis
More from Χαράλαμπος Δαμαλάς

Sunseeker Duo: το πρώτο διθέσιο ηλιακό αεροπλάνο!

Ένα βήμα πιο κοντά στις εμπορικές πτήσεις με ηλιακά αεροπλάνα μας φέρνει...
Read More