Κυβιστικά τατουάζ εμπνευσμένα από τον Πικάσο

Ο καλλιτέχνης των τατουάζ Peter Aurisch εμπνέεται από το χαρακτηριστικό κυβιστικό στιλ του Πάμπλο Πικάσο για να φτιάξει τις εντυπωσιακές, πολύχρωμες δημιουργίες του πάνω στο δέρμα των πελατών του. Πολύπλοκα αφηρημένα σχήματα και σχέδια συντελούν ένα συγκεκριμένο θέμα, αλλά μοναδικό κάθε φορά, εμφανές από όποια γωνία και αν το κοιτάξεις. Τα σχέδια μοιάζουν να παραμορφώνονται όπως “τυλίγονται” γύρω από πόδια, χέρια ή πλάτες, αλλά τα τατουάζ του είναι απόλυτα καθαρά και λεπτομερή.

Αν και διάσημος για τις δημιουργίες του, που προσελκύουν ολοένα περισσότερους πελάτες, ο Aurisch παραμένει χαμηλών τόνων σε βαθμό… διαστροφής. Το στούντιό του, Nevada Johnny, βρίσκεται σε άγνωστη τοποθεσία και πιθανοί πελάτες μαθαίνουν τη διεύθυνσή του από τη στιγμή που κλείσουν ραντεβού. Γι’ αυτούς ο Aurisch δουλεύει ελεύθερα, χωρίς σχέδιο και κανονίζει έναν μόνο την ημέρα έτσι ώστε να αφοσιωθεί αποκλειστικά σε αυτόν.

picasson-tattoo-02 picasson-tattoo-03 picasson-tattoo-04 picasson-tattoo-05 picasson-tattoo-06 picasson-tattoo-07 picasson-tattoo-08 picasson-tattoo-09 picasson-tattoo-10 picasson-tattoo-11 picasson-tattoo-12 picasson-tattoo-13

More from DrTeddy

Ένα βίντεο αφιέρωμα στο Breaking Bad

Το Breaking Bad υπήρξε, ίσως, η καλύτερη σειρά της σύγχρονης τηλεόρασης και...
Read More