Ο προσωπικός 3D εκτυπωτής είναι εδώ!!!

Το ultra-compact XEOS είναι ένας 3D εκτυπωτής ο οποίος ενσωματώνεται τέλεια σε μικρότερους χώρους γραφείων που δεν έχουν την ικανότητα για μεγαλύτερους εκτυπωτές. Η χρήση του νέου καινοτόμου βραχίονα στον εκτυπωτή είναι εμπνευσμένος από ένα βραχίονα ρομπότ γκοφρέτα που μειώνει τον όγκο του θαλάμου κατά 66% σε σύγκριση με το τρέχον σχέδιο ενός διαθέσιμου μικρού εκτυπωτή.

Ο καθαρός εσωτερικός χώρος και τα δύο διαφανή παράθυρα δημιουργούν μία σκηνή για τη διαδικασία εκτύπωσης και δίνει έμφαση στη γοητεία όταν οι άνθρωποι βλέπουν ένα αντικείμενο να εμφανίζεται από το πουθενά.

Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει επίσης εύκολο και διαισθητικό έλεγχο και βήμα-βήμα  λογισμικό που υποστηρίζει Macs / PCs και ταμπλέτες, τα οποία συνδέονται με τον εκτυπωτή μέσω Wi-Fi. Το λογισμικό «παίρνει» το χρήστη από το χέρι βοηθώντας έτσι ακόμα και τους αρχάριους χρήστες.
 

Η συσκευή διαθέτει κουμπί  στο εξωτερικό μέρος για τη διακοπή της διαδικασίας εκτύπωσης και για το άνοιγμα για την απλοποίηση των ελέγχων αλλά και για να αποφευχθεί η υπερφόρτωση με τις λειτουργίες. Ο εκτυπωτής μεταβαίνει αυτόματα σε κατάσταση αναμονής μετά από 15 λεπτά και «ξυπνάει» όταν πρόκειται να γίνει η επόμενη εργασία εκτύπωσης. Μια μεγάλη γραμμή κατάστασης LED πίσω από το τζάμι δείχνει μία οπτική ένδειξη για την πρόοδο της εκτύπωσης και είναι εύκολο να τη διαβάσετε  ακόμα και από όλη την αίθουσα.
Σχεδιαστής:  Stefan Reichert

More from Χαράλαμπος Δαμαλάς

H hands-free βαλίτσα που σε ακολουθεί, όπου κι αν πηγαίνεις

1shares 0 1 0 0 Η Hop, είναι η βαλίτσα που συνδέεται...
Read More