Παλιές φωτογραφικές μηχανές βρέθηκαν με φιλμ!

Ο Chris Hugues μαζεύει παλιές φωτογραφικές μηχανές. Η συλλογή του διαθέτει πάνω από 300 μοντέλα κομματιών πολλά από τα οποία αποτελούν μέλη της φωτογραφικής ιστορίας. Το τελευταίο του απόκτημα έκρυβε μία έκπληξη: στη φθαρμένη δερμάτινη θήκη του έκρυβε δύο πακέτα από slides με λήψεις που έδειχναν στιγμές από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο(!) και τις είχε τραβήξει ένας Γάλλος στρατιώτης. Έτσι ξεκίνησε να ψάχνει παλιές μηχανές που έχουν ακόμη το φιλμ μέσα στο σώμα τους.

vintage-cameras-found-wtih-film-03

Επισκέφτηκε παλιά γκαράζ, παλαιοπωλεία και εξειδικευμένα καταστήματα. Το επόμενο απόκτημά του ήταν μια παλιά Kodak που «έκρυβε» μέσα της ένα φιλμ 60 ετών. Το εμφάνισε μόνος του και κατάφερε να ανακτήσει από αυτό 16 «αρχαίες» φωτογραφίες.

Στις εξορμήσεις του έχει αγοράσει φωτογραφικές μηχανές -σε πολύ χαμηλές τιμές- που περιείχαν 50 ρολά φιλμ. Την του κάθε κομματιού και τις αντίστοιχες εικόνες που κατάφερε να εμφανίσει μπορείς να τις βρεις στο anerdsworld.com.

vintage-cameras-found-wtih-film-02 vintage-cameras-found-wtih-film-04 vintage-cameras-found-wtih-film-05 vintage-cameras-found-wtih-film-07 vintage-cameras-found-wtih-film-08 vintage-cameras-found-wtih-film-09 vintage-cameras-found-wtih-film-10 vintage-cameras-found-wtih-film-11

More from DrTeddy

Το εξαιρετικό ζωγραφικό καμουφλάζ του Liu Bolin

O Liu Bolin ενσωματώνει το… σώμα του σε μοντέρνα έργα τέχνης θέλοντας...
Read More