Παλιοί Apple υπολογιστές γίνονται έπιπλα

Η τεχνολογία αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς, τα κινητά αλλάζουν, τα laptops μικραίνουν και γίνονται ισχυρότερα, οι επιτραπέζιοι τείνουν, ως ένα βαθμό, να εξαφανιστούν. Η φημίζεται για προϊόντα που έχουν ισχυρή μεταπωλητική αξία, όμως και αυτά κάποια στιγμή θεωρούνται ξεπερασμένα. Όπως το Apple Mac G5, ναυαρχίδα της εταιρείας δέκα χρόνια πριν, αλλά ξεπερασμένο σήμερα, ιδίως αφού έχει αντικατασταθεί από τον μικρό, αλλά πανίσχυρο Mac Pro.

Apple_Power_Macintosh_G5_Late_2005_02

Εκεί, λοιπόν, που αρχίζει η… απόσυρση εμφανίζεται ο Γερμανός designer Klaus Geiger, ο οποίος εντυπωσιασμένος από το του Mac G5, το χρησιμοποίησε για να φτιάξει κομψά, πρωτότυπα και εντυπωσιακά .

Με τον ευφάνταστο τίτλο «BENCHMA(®)C» η συλλογή διαθέτει τραπέζια γραφείου ή κανονικά, καρέκλες και συστήματα συρταριών, απλά και λειτουργικά. Το καθένα επιδεικνύει με περηφάνια τον αλουμινένιο σκελετό του Mac G5 στον οποίο ο Geiger περίτεχνα ενσωμάτωσε ξύλινα και γυάλινα στοιχεία.

Ξεπερασμένη(;) τεχνολογία ενσωματωμένη σε κάτι τόσο μοντέρνο και όμορφο, μια πανέξυπνη ιδέα!

macs-furniture-02 sam_3384-2 macs-furniture-08 macs-furniture-07 macs-furniture-06 macs-furniture-05 macs-furniture-04 macs-furniture-03

More from DrTeddy

Ξέρεις τι σημαίνουν τα ονόματα διάσημων brands;

Μπορεί να πίνεις Fanta, αλλά ξέρεις ότι το όνομά της προέρχεται από...
Read More