Πώς θα σας φαινόταν να εκτελούσατε κλήσεις και να αποστέλλατε μηνύματα από ένα στυλό;

Ο ινδός σχεδιαστής Sudhanwa Chavan κρύβεται πίσω από τη σύλληψη ενός αρκετά πρωτότυπου και διαφορετικού τηλεφώνου που ακόμα όμως είναι αποτυπωμένο σε χαρτί και μόνο.
Ο Chavan συνέλαβε ένα κινητό τηλέφωνο στις διαστάσεις περίπου ενός στυλό, με το οποίο για να πραγματοποιήσετε τις διάφορες εργασίες θα πρέπει να ξεδιπλώστε πρώτα την OLED οθόνη η οποία θα είναι περιτυλιγμένη στον κεντρικό του άξονα.
Αν και φαντάζει βγαλμένο από σενάριο επιστημονικής φαντασίας, η τεχνολογία ευλύγιστων οθονών έχει κάνει θεαματικές προόδους, οπότε ίσως η υλοποιήσή του  να μην είναι και τόσο μακρινή όσο θα περίμενε κανείς. Όταν η οθόνη θα είναι «κρυμμένη» μέσα στο στυλό, διάφορες πληροφορίες, όπως εισερχόμενες/αναπάντητες κλήσεις, SMS, θα εμφανίζονται στον κορμό του, χάρη σε μία ακόμα OLED οθόνη που θα διαθέτει.
Ο σχεδιαστής προέβλεψε για την ένδειξη μπαταρίας, πέραν της κλασσικής,  να αλλάζει χρώματα ο κορμός ανάλογα με την κατάστασή της. Στα επιπλέον χαρακτηριστικά θα περιλαμβάνει επεκτάσιμη μνήμη, οπότε θα μπορούσε να λειτουργήσει και ως USB stick. Τέλος έχει υπολογίσει να διαθέτει και φωτογραφική μηχανή με δυνατότητα περιστροφής 360 μοιρών.

More from Χαράλαμπος Δαμαλάς

“iSiri” Smartwatch ελέγχει το iPhone handsfree σας

Πολλοί χρήστες smartphone κατά καιρούς θέλουν να ελέγχουν το κινητό τους τηλέφωνο...
Read More