Οι σουρεαλιστικοί πίνακες του Naoto Hattori είναι υπέροχοι

Περίεργες εικόνες με φανταστικά, παραμορφωμένα ζώα, ανθρώπινα κεφάλια με πολλά μάτια, πλάσματα – υβρίδια, γκροτέσκα και ίσως τρομακτικά. Αυτός είναι ο κόσμος του Naoto Hattori, ένας κόσμος που παίζει με τη φαντασία και τα όρια της συνείδησης, ενώ ταυτόχρονα η αφοσίωση στη δουλειά και η επιμονή στη λεπτομέρεια συμπληρώνουν το αξεπέραστο ταλέντο του.

Ο Hattori ζωγραφίζει ό,τι του έρχεται στο μυαλό, αλλά όχι πρόχειρα και βιαστικά. Στην αρχή φτιάχνει πολλά σχέδια μέχρι να μοιάζουν με το όραμα – ιδέα που υπάρχει στο νου του. Θεωρεί ότι η του είναι αρκετά… παιδική. Όπως τα μικρά παιδιά βομβαρδίζουν τον καμβά χωρίς να τους νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι, έτσι και ο Hattori προτιμά να υπακούει στην ένταση της συνείδησής του παρά στις επιταγές των κριτικών τέχνης.

I try to express something from my inner mind. I like to see what’s really going on in my head, and then find something from the stream of consciousness and paint it. Sometimes it comes out very weird and twisted, but I like to paint exactly what I see with no compromises. That way I can explore my feelings and find something that I really want to paint.

naoto-hattori-palette-002

naoto-hattori-palette-010

naoto-hattori-palette-009

naoto-hattori-palette-008

naoto-hattori-palette-007

naoto-hattori-palette-006

naoto-hattori-palette-005

naoto-hattori-palette-004

naoto-hattori-palette-003

More from DrTeddy

Υπερμεγέθη πορτρέτα άγριων ζώων σε κατεστραμμένες περιοχές της Αφρικής

2shares 1 0 1 0 Ο φωτογράφος Nick Brandt δημοσίευσε μια σειρά από εικόνες...
Read More