Σταγόνα – Πάρτε μαζί σας ένα δωμάτιο για την εξοχή

Η «Σταγόνα» είναι ένα δωμάτιο που μεταφέρεται και που αντλεί έμπνευση από οργανικά σχήματα που βρίσκονται στη φύση, και έχει σχεδιαστεί για να εγκατασταθεί σε φυσικές τοποθεσίες. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι: η αφαιρούμενη αρχιτεκτονική, ο σχεδιασμός του και οι βιολογικά φιλικές προς το περιβάλλον υπηρεσίες. Αυτή η φορητή μικροαρχιτεκτονική μπορεί να εγκατασταθεί σε μια ποικιλία από εδάφη. Αποτελείται από συναρμολογούμενα ξύλινα και χαλύβδινα στοιχεία και η δομή του είναι εγκατεστημένη αυξημένα από το έδαφος ώστε.

Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει τη χρήση των σφαιρικών διαφανών παραθύρων που μπορούν να ανοίξουν πλήρως για να φέρει τους επισκέπτες σε άμεση επαφή με τη φύση. Αυτά τα μεγάλα παράθυρα στην πλήρως λειτουργική «φούσκα» παρέχει φυσικό αερισμό, ενώ ένας φεγγίτης «τρέχει» σε όλο το μήκος του λοβού παρέχοντας άφθονο φυσικό φωτισμό.
 

Ως εκ τούτου η «Σταγόνα» είναι κατάλληλη για τον καθένα που έχει μια εγγενή λαχτάρα για τη φύση και δεν επιθυμεί τις αρνητικές επιπτώσεις για το περιβάλλον.
Σχεδιαστής: IN-TENTA
More from DrTeddy

Flexi-Bike: θα έπαιρνες ένα τέτοιο ποδήλατο;

3shares 1 1 0 1 Το Flexi-Bike, το ποδήλατο που μοιάζει να...
Read More