Τα ψηφιακά κολάζ του Κώστα Παύλου

«Εάν δεν παινέψεις το σπίτι σου…», λέει ένα κλισέ, αλλά εδώ στο Allflavors.NET λυπούμαστε που δεν ασχολούμαστε όσο θα θέλαμε με Έλληνες δημιουργούς. Γι’ αυτό, όποτε έχουμε την ευκαιρία, την αρπάζουμε. Έτσι έγινε με τον Κώστα Παύλου, που είναι γνωστός στο ελληνικό διαδίκτυο ως Dr. Seeng, εμπνευστής και συντάκτης, του ομώνυμου σατιρικού blog. Αυτό που δεν ξέρει, όμως, ο πολύς κόσμος είναι πως ο Κώστας είναι ένας εξαιρετικός graphic designer.

kostis-pavlou-logo

Πρόσφατα, έφτιαξε ένα Tumblr blog (και μια σελίδα στο Facebook) όπου δημοσιεύει πολλές από τις δημιουργίες του. Ο Παύλου δεν έπεσε στην παγίδα της «εύκολης» ψηφιακής τεχνολογίας και των εργαλείων που αυτή προσφέρει. Οι δημιουργίες του είναι πρωτότυπες, προσεγμένες και, κυρίως, μοναδικής αισθητικής. Μιας αισθητικής που «παίζει» με το και την pop art, τον εξπρεσιονισμό και το (ψηφιακό) κολάζ.

Ακόμη παραπάνω, πολλές από αυτές αποτελούν ένα εξαιρετικά καυστικό, έως πικρόχολο, σχόλιο πάνω στην πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα,  χαρακτηριστικό που τελικά τις κάνει ξεχωριστές, πέρα από την (υποκειμενική) αισθητική του καθενός. Απόλαυσε, λοιπόν, παρακάτω μερικά από τα έργα του και μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι συχνά την σελίδα του.

More from DrTeddy

LUMOBack για να κάθεσαι σωστά

3shares 1 1 0 1 Το πολύ χρήσιμο γκάτζετ ονόματι LUMOBack απευθύνεται...
Read More