Το πρώτο «διάφανο» smartphone είναι γεγονός

Η συσκευή βρίσκεται σε στάδιο εξέλιξης.

Την πρώτη διάφανη φορητή συσκευή κατασκεύασε η εταιρία Polytron, δίνοντας μας την δυνατότητα να ονειρευόμαστε τα smartphone και τα tablet του μέλλοντος τελείως διαφορετικά.

Να θυμίσουμε πως πριν λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει ένα πρωτότυπο σχέδιο ενός διάφανου iPad, που πραγματικά είχε κλέψει την παράσταση με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του. Πλέον, η πρώτη διάφανη συσκευή έγινε πραγματικότητα, με μερικά βεβαίως εξαρτήματα να εξακολουθούν να είναι ορατά.

Όπως τονίζεται και στο βίντεο, οι μπαταρίες, οι κάρτες SIM αλλά και η πλακέτα που φροντίζει για τη λειτουργία του, δεν μπορούν να είναι διαφανή, οπότε λογικά θα καλυφθούν ώστε να μην φαίνονται άσχημα στο μάτι.

Την αποκάλυψη της νέας συσκευής έκανε η ίδια η Polytron μέσω της τεχνολογικής ιστοσελίδας MobileGeeks, παρουσιάζοντας μας την πραγματικά εντυπωσιακή πρόταση της.

Προς το παρόν η συσκευή είναι σε στάδιο εξέλιξης, όμως η εταιρία ήδη μας ενημερώνει μέσω του βίντεο πως θα μας παρουσιάσει μία λειτουργική έκδοση της συσκευής, αργότερα μέσα στο έτος.

πηγή: newsbeast
More from Χαράλαμπος Δαμαλάς

Θερμαινόμενοι ποδηλατόδρομοι με γεωθερμία στην Ολλανδία

Έναν έξυπνο τρόπο για να πείσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να...
Read More